Nak Kurus tapi Breastfeeding?

Assalamualaikum and Hello, Tahun ni perasan macam ramai kawan sekililing bersalin, ke iols je perasan macam tu 😅 Since ramai mummies yang pregnant, mesti ramai yang first time mothers, berat badan naik lebih dari yang sepatutnya, iaitu sebanyak 10 kilo, itu pun kalau uols punya BMI normal sebelum mengandung.  Macam Nana, berat sebelum mengandung is … Continue reading Nak Kurus tapi Breastfeeding?

Advertisements