Selamatkan Hari Raya Anda dengan Premium Beautiful

Dah tengok iklan baru dari SHOM? Haa, yang belum tengok tu boleh press "PLAY" video di bawah.  https://youtu.be/1BoBqb0HWCM Kelakar kan reaction minah tu? Haa, tapi itu la yang selalu jadi. Lemak berlipat, perut buncit bila duduk dan juga postur badan yang bongkok. Dah penat2 round dan redah jam time Ramadhan nak cari baju Raya, last2 … Continue reading Selamatkan Hari Raya Anda dengan Premium Beautiful

Premium Beautiful Corset

WHAT IS PREMIUM BEAUTIFUL? Premium Beautiful is the No. 1 best selling health corset in Malaysia. It uses and is embedded with F.I.R technology mainly for improving blood circulation, stabilized the hormone, helping in reducing the weight and increase metabolism rate. It has helped thousands of Malaysian women rediscover their beauty, confidence and become healthier … Continue reading Premium Beautiful Corset

Harga Premium Beautiful June 2017

Assalamualaikum dan Hello, Mesti ramai teringin nak pakai Premium Beautiful untuk melaram RTW (ready-to-wear) collection Raya 2017 ini kan? Well, sekarang nak kasi uols harga kasih sayang sempena bulan Ramadhan ini. Why? Sebab nak tolong ramai wanita diluar sana untuk mendapati badan yang cantik dan melentik la, obviously! Bestkan tengok testimoni-testimoni diatas with all these … Continue reading Harga Premium Beautiful June 2017

Tips Kurus Bulan Ramadhan

Bulan puasa ni mesti ramai yang nak try to lose weight sambil beribadah kan? Ada yang nak berpuasa but takut gastric attack? Well I'm here to help! Attached are few testimonials by real user experiencing using Sahajidah Hai-O's products during their fasting month:- Premium Beautiful membantu anda kekal bertenaga throughout the day dan menolong anda … Continue reading Tips Kurus Bulan Ramadhan

Testimoni Premium Beautiful ~ Promosi Raya

Assalamualaikum and hello 🙂 Next week dah nak masuk bulan Ramadhan, rasa cepat sangat masa berlalu. Bila dah dengar iklan Yusuf Taiyoob keluar dekat both radio and TV, for sure designers di Malaysia dah start keluarkan their RTW (ready to wear) for Raya 2017. Nowadays, kalau nak beli kain and hantar to tailor boleh cecah … Continue reading Testimoni Premium Beautiful ~ Promosi Raya