Nak Kurus tapi Breastfeeding?

Assalamualaikum and Hello, Tahun ni perasan macam ramai kawan sekililing bersalin, ke iols je perasan macam tu 😅 Since ramai mummies yang pregnant, mesti ramai yang first time mothers, berat badan naik lebih dari yang sepatutnya, iaitu sebanyak 10 kilo, itu pun kalau uols punya BMI normal sebelum mengandung.  Macam Nana, berat sebelum mengandung is … Continue reading Nak Kurus tapi Breastfeeding?

Advertisements

Set Kurus Murah

Nowadays banyak product di pasaran untuk menguruskan badan. Seriously dulu I pun antara yang terjebak. End up bila stop ambil ubat-ubat tersebut, berat badan naik mendadak. Bukan itu sahaja, actually ubat tak elok untuk kesihatan. Especially our kidney. Baru-baru ini dapat berita from my friend, yang hati dia ada rosak sebab selalu makan ubat-ubat kurus. … Continue reading Set Kurus Murah