Nak Kurus tapi Breastfeeding?

Assalamualaikum and Hello, Tahun ni perasan macam ramai kawan sekililing bersalin, ke iols je perasan macam tu 😅 Since ramai mummies yang pregnant, mesti ramai yang first time mothers, berat badan naik lebih dari yang sepatutnya, iaitu sebanyak 10 kilo, itu pun kalau uols punya BMI normal sebelum mengandung.  Macam Nana, berat sebelum mengandung is … Continue reading Nak Kurus tapi Breastfeeding?

Advertisements

Transformation with Shake Me

Happy Wednesday! Today marks my 33 days post labour 🎉 Another 7 days till I end my confinement! Okay, so 33 days after delivery, I have officially lost 14kilos and below is my measurements in CM Despite a gain of 1.5 kilos 🙈 in 10 days I've managed to lose inches instead.  My tips for … Continue reading Transformation with Shake Me

Tips Kurus Bulan Ramadhan

Bulan puasa ni mesti ramai yang nak try to lose weight sambil beribadah kan? Ada yang nak berpuasa but takut gastric attack? Well I'm here to help! Attached are few testimonials by real user experiencing using Sahajidah Hai-O's products during their fasting month:- Premium Beautiful membantu anda kekal bertenaga throughout the day dan menolong anda … Continue reading Tips Kurus Bulan Ramadhan

Set Kurus Murah

Nowadays banyak product di pasaran untuk menguruskan badan. Seriously dulu I pun antara yang terjebak. End up bila stop ambil ubat-ubat tersebut, berat badan naik mendadak. Bukan itu sahaja, actually ubat tak elok untuk kesihatan. Especially our kidney. Baru-baru ini dapat berita from my friend, yang hati dia ada rosak sebab selalu makan ubat-ubat kurus. … Continue reading Set Kurus Murah