Premium Beautiful

Pernah dengar tentang Premium Beautiful? Ramai kata tak selesa, tak berfungsi dan mahal? SALAH TAU SEMUA TU! Uols nak beli kereta mesti beli dengan orang yang ada knowledge tentang kereta kan? Yela, nak pakai bertahun, lepas tu bayaran bulanan pun setimpal. Sama macam Premium Beautiful, kecuali tentang bayaran tu. Sebelum nak beli Premium Beautiful, uols … Continue reading Premium Beautiful

Advertisements

Transformation with Shake Me

Happy Wednesday! Today marks my 33 days post labour 🎉 Another 7 days till I end my confinement! Okay, so 33 days after delivery, I have officially lost 14kilos and below is my measurements in CM Despite a gain of 1.5 kilos 🙈 in 10 days I've managed to lose inches instead.  My tips for … Continue reading Transformation with Shake Me

Bengkung Premium Untuk Caesarean Mummy

Assalamualaikum and Hello, This year perasan ramai orang keliling pregnant, including me myself yang due another 2 weeks. Hehe. Hari ni nak cerita sikit about Caesarean mummies. Ramai kawan and client yang complain bila dah kena operate czer, semasa berpantang takut untuk berbengkung sebab ngeri luka jahitan czer akan terbuka. Just nak share with you, … Continue reading Bengkung Premium Untuk Caesarean Mummy

Premium Beautiful Merdeka Promo

Assalamualaikum and Hello, Since we just hit August last week, it means, by the end of the month its Malaysia's Independence Day 🇲🇾! Last month, I did a promo due to Syawal celebration and it had great reception to it like these ladies below! SO, don't miss out this Merdeka Promo! For fast response do:- … Continue reading Premium Beautiful Merdeka Promo

Premium Beautiful Mahal

Assalamualaikum and Hello! Nana selalu dengar ayat ni "PREMIUM BEAUTIFUL MAHAL!!" Ramai yang cakap, tak mampu la beli Premium Beautiful.  MAHALLL!!! Ok, cuba bagitau biasa korang tapau breakfast atau lunch korang berapa ringgit?   RM 5.00?  RM 7.00?  RM 10.00? Haa, itu dah lebih dari mampu dah tu nak beli Premium Beautiful. Bayaran ansuran Premium … Continue reading Premium Beautiful Mahal

Ikhtiar Untuk Hamil

Assalamualaikum dan Hello! Sejak dua menjak ni, Nana ada baca dekat Facebook page Kisah Rumah Tangga, dari situ banyak terbaca tentang para isteri yang sedang ikhtiar untuk hamil selapas bertahun menanti akan kedatangan cahaya mata pertama mereka. Kadang2 terkilan juga especially with a lot of recent cases of babies and children being dumped, murdered and … Continue reading Ikhtiar Untuk Hamil

Selamatkan Hari Raya Anda dengan Premium Beautiful

Dah tengok iklan baru dari SHOM? Haa, yang belum tengok tu boleh press "PLAY" video di bawah.  https://youtu.be/1BoBqb0HWCM Kelakar kan reaction minah tu? Haa, tapi itu la yang selalu jadi. Lemak berlipat, perut buncit bila duduk dan juga postur badan yang bongkok. Dah penat2 round dan redah jam time Ramadhan nak cari baju Raya, last2 … Continue reading Selamatkan Hari Raya Anda dengan Premium Beautiful