Own Transformation with Premium Beautiful

Assalamualaikum and Hello, I akan update dekat blog on how I have transformed just by using Premium Beautiful right after confinement hari tu. As today, my weight is 65kg. Banyak lagi actually kena turun, especially bahagian peha. Time lepas bersalin ni it is not advisable to jump straight into exercising, especially yang tak biasa pergi … Continue reading Own Transformation with Premium Beautiful

Advertisements

Bengkung Premium Untuk Caesarean Mummy

Assalamualaikum and Hello, This year perasan ramai orang keliling pregnant, including me myself yang due another 2 weeks. Hehe. Hari ni nak cerita sikit about Caesarean mummies. Ramai kawan and client yang complain bila dah kena operate czer, semasa berpantang takut untuk berbengkung sebab ngeri luka jahitan czer akan terbuka. Just nak share with you, … Continue reading Bengkung Premium Untuk Caesarean Mummy