Premium Beautiful Mahal

Assalamualaikum and Hello! Nana selalu dengar ayat ni "PREMIUM BEAUTIFUL MAHAL!!" Ramai yang cakap, tak mampu la beli Premium Beautiful.  MAHALLL!!! Ok, cuba bagitau biasa korang tapau breakfast atau lunch korang berapa ringgit?   RM 5.00?  RM 7.00?  RM 10.00? Haa, itu dah lebih dari mampu dah tu nak beli Premium Beautiful. Bayaran ansuran Premium … Continue reading Premium Beautiful Mahal

Ikhtiar Untuk Hamil

Assalamualaikum dan Hello! Sejak dua menjak ni, Nana ada baca dekat Facebook page Kisah Rumah Tangga, dari situ banyak terbaca tentang para isteri yang sedang ikhtiar untuk hamil selapas bertahun menanti akan kedatangan cahaya mata pertama mereka. Kadang2 terkilan juga especially with a lot of recent cases of babies and children being dumped, murdered and … Continue reading Ikhtiar Untuk Hamil

Free Trip to South Korea

Assalamualaikum dan Hello Everyone, Baru pukul 12 tengah malam tadi, Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) announced yang next free trip dengan all expenses paid for adalah ke South Korea.  Uols pernah merasa tak free trip ni? Selalunya company yang besar-besar sahaja yang buat. Dulu, masa kerja dengan Catlin Labuan, dapat juga merasa pergi Dubai for FREE.  … Continue reading Free Trip to South Korea